Contribuie și tu la Elita României!

Asemenea oamenilor prezentați pe platformă, Elita României se dorește un proiect extrem de ambițios și complex.
Sute de mii de povești de succes sunt create de români de valoare, așadar orice ajutor este mai mult decât binevenit!

FII ȘI TU PARTE DIN ACEASTĂ MISIUNE!

Dă-ne un semn dacă ai o poveste interesantă sau cunoști români care merită promovați. Ne interesează detaliile proiectului tău, pașii prin care ai atins performanța, ce și cine te-a influențat, ce îi poți învăța pe cititorii tăi.

Nu fii timid, este momentul să ieși în față, dacă nu ai făcut-o deja! Sau, dacă ai făcut-o prea des, de ce nu și pe platforma noastră? Aici vezi despre cine ne propunem să scriem în Elita României, cum facem asta și de ce credem că suntem unici.

Ai talent la scris? Știi să cauți și să construiești o poveste? Să pui întrebările potrivite? Vrem să atragem cât mai multe talente, prin cele mai variate forme. Doar așa Elita României poate crește. Hai să vedem cum putem colabora și ce îți putem oferi!

Elita României se construiește cu mare efort. Redactorii trebuie răsplătiți așa cum merită, audiența se formează doar cu investiții mari în marketing și promovare.

Încercăm să păstrăm acest site cât mai curat, așa că avem nevoie de ajutorul tău. Dacă vrei ca Elita României să devină relevantă, crezi că merită și te atrage conceptul, acceptăm cu drag sprijinul tău!

Deocamdată doar prin Paypal, însă vom găsi și alte metode mai creative.

Mulțumim!