Elite Nights București

Elite Nights – Ediția 1

București, 28 mai 2019, orele 19:00 – 21:00
Aula Universității Româno-Americană, Bd. Expoziției nr. 1B, sector 1, București

 

Un eveniment instructiv, unde oameni ca noi toți, mânați mereu de propria pasiune, urcă pe scenă și își spun povestea, astfel încât să le cunoști viziunea și să aplici cât mai mult din exemplul lor, chiar de a doua zi!

Formular înscriere

 

Ce vom face

 • Aducem pe scenă oameni obișnuiți care și-au creat un drum frumos prin viață;
 • Vor arăta ce stă la baza evoluției lor, cum au fost atenți la oportunități, cum și-au găsit menirea oferind înapoi societății;
 • Creăm cadrul ca tu să fii și mai bun, chiar de a doua zi;

Fără să neglijăm obișnuitele obstacole, încă putem influența în bine viața celor din jur. Cum? Prin afaceri sustenabile sau cauze umanitare. Prin mesaje pozitive și atenție la oportunități. Prin hrănirea propriilor pasiuni sau prin implicare activă în comunitatea locală.

Stă doar în puterea ta să ajungi acolo unde îți dorești. Iar dacă ești deja acolo, poate că e momentul să îți cauți o nouă motivație!

 

Îți vom reaminti că:

 • România este încă țara tuturor posibilităților, în sensul bun al expresiei. Oportunități sunt la tot pasul, trebuie doar să știm să ni le apropiem.
 • Secretul stă în identificarea acelui lucru pe care-l poți face cel mai bine. Nu ce spun alții despre tine, ce simți tu că ești capabil să faci!
 • Sprijinul este foarte ușor de obținut. Atunci când crezi că nu îți poți urma pasiunea, există mii de variante prin care îți poți anula pretextele.
 • Vei ajunge acolo unde îți dorești doar arătându-ți mereu felul tău de a fi. Fii autentic, iar lumea te va respecta pentru cine ești!
 • Riscurile nu trebuie să te oprească. Dacă le cântărești și le asumi, de unul singur sau cu sprijin, vei porni pe un drum anevoios dar nu imposibil. Destinația finală va fi un premiu extraordinar!
 • Nu există satisfacție mai mare decât atunci când vezi încununarea eforturilor tale, în pofida tuturor greutăților.

 

Cui se adresează Elite Nights:

 • Antreprenori integri care au dezvoltat afaceri sănătoase;
 • Reprezentanți ai ONG-urilor care adresează problemele comunităților locale;
 • Companii care caută metode de a se implica în proiecte de dezvoltare regională;
 • Artiști care își dezvăluie talentul către publicul local;
 • Profesioniști în diverse arii (medici, avocați, profesori etc), care dovedesc zilnic că își respectă meseria și partenerii;
 • Elevi, adolescenți și părinții lor care își caută un drum frumos în viață;
 • Oricine este interesat de propria dezvoltare, de inspirație, de a face lucrurile diferit încă de a doua zi.

Formular înscriere

 

Format

Prezentări de circa 15 minute, sub forma unor pastile inspiraționale, susținute de oameni care, de cele mai multe ori, nu urcă pe astfel de scene. Exemplele lor merită promovate, deoarece și-au construit cariere din propriile pasiuni sau și-au descoperit forța lăuntrică de a rezolva anumite lacune ale societății.

Iată despre cine e vorba:

 

Gina Matei, Director Vânzări industria bancară

O tânără ca oricare alta, determinată și conștiincioasă, care a știut să-și urmeze țelul și și-a găsit menirea prin sprijinul nemărginit oferit oricărei profesii liberale.

Subiect: Cum să fii tu, indiferent de mediul în care trăiești

 

Ionuț Panea, Profesor Coordonator AutoVortex

Inițiatorul și liderul fenomenului AutoVortex, hub-ul destinat celor mai inteligenți elevi de liceu din România, câștigători a nenumărate concursuri de robotică, derulate pe întreg mapamondul.

Subiect: Dezvoltarea adolescenților prin robotică

 

 

Lavinia Chițu

Singura interpretă de muzică în limbajul semnelor din România, cu o poveste de viață uluitoare, a cărei viață și eforturi sunt dedicate persoanelor cu probleme auditive.

Subiect: Muzică în lumea tăcerii

 

 

Prof. Dr. Lavinia Rașcă, Director General EXEC-EDU

Profesor de strategie, antreprenoriat, leadership și resurse umane, unul dintre cei mai importanți experți în strategie și antreprenoriat în România

Subiect: Știința succesului și arta împlinirii

 

 

Liviana Tane, Fondator Storytailors, Inițiator proiect Smartschooling

Fostă jurnalistă de televiziune, actualmente trainer de storytelling, aflată într-o permanentă luptă de promovare a autenticității și a exprimării conform valorilor personale.

Subiect: Ce vreau să fiu când voi fi mare

 

Luca Știrbăț, Fondator BLINKR

Antreprenor încă de la vârsta de 16 ani, aflat pe lista 20 la puterea 20 conform Revista BIZ, proaspăt absolvent de liceu pasionat de tehnologie și de a strânge în jurul său tineri creativi, interesați de viitorul lor și al societății.

Subiect: Tehnologie și puțin despre viață

 

Marius Simionică, Asociația Marius și Prietenii

Un adevărat erou pentru copiii nevoiași din România, cu rezultate excepționale în cauze umanitare, un exemplu pentru orice luptător întru binele celor din jur.

Subiect: Caritatea – profesia mea

 

 

La finalul evenimentului, vom organiza un mic concurs, în urma căruia unul dintre participanți va pleca acasă cu cea mai recentă carte publicată de scriitorul Radu Paraschivescu – „În lume nu-s mai multe Românii (planetei noastre asta i-ar lipsi)”!

 

Organizatori

 

 

 

 

Partener principal

 

 

 

Partener media

 

 

 

 

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Asigură-ți locul în sală completând formularul de înscriere!

Formular înscriere