Colecția de portrete a anului 2019

Pe parcursul anului 2019, echipa noastră de redactori a publicat 240 articole. Toate sunt povești de succes, cu și despre oameni.

Mai mult sau mai puțin cunoscuți, eroii articolelor noastre au ceva în comun: faptul că, prin cuvintele, valorile, munca lor, reușesc să schimbe ceva în mentalitatea publicului pe care îl pot influența.

În urma unei selecții riguroase, am ales 30 astfel de reportaje. Nu a fost deloc ușor, cu siguranță toate ar fi meritat să intre în aceste pagini.

 

Ce vei citi în Colecția de portrete a anului 2019?

Până la urmă, această colecție nu se dorește a fi vreo clasificare. Nu reflectă neapărat performanțe realizate în 2019, ci mai degrabă cariere construite în timp, bazate pe piloni ca integritate, consistență, unicitate sau perseverență.

De aceea, nu ne-am uitat la criteriul „articolele scrise cel mai bine”. Ne-am propus să aducem în același loc reportajele care dezvăluie cel mai vizibil trăsăturile unor oameni de succes. Ce îi face pe ei speciali? De unde au pornit și ce evenimente le-au conturat traseul? Au ajuns în elită întâmplător sau au știut să profite de un anumit context?

Vei descoperi o mulțime de idei, de oportunități de a crea valoare, chiar și în această țară blamată de prea mulți.

Vei înțelege de ce anumiți oameni de afaceri au succes.

Cum poți performa chiar și în sistemul public, în ciuda tendinței generale de a te lăsa influențat de mediu.

Ce șanse oferă sportul sau arta în ziua de azi.

Cum să impresionezi prin implicare în comunitate, cum să îți demonstrezi valoarea și altfel decât prin mărimea contului bancar.

Și dacă tot căutai următoarea lectură, de ce să nu fie chiar acest pdf? Până la urmă sunt 64 de pagini pline de învățăminte, pentru cei care știu să extragă esența unei povești!

 

Cum accesezi Colecția de portrete?

Punem la dispoziție GRATUIT acest document tuturor abonaților la newsletter-ul Elita României!

Newsletter înseamnă că, în fiecare vineri, îți trimitem toate poveștile publicate în săptămâna respectivă. Atât. Fără spamuri, doar inspirație oferită de români frumoși.

Accesează link-ul de mai jos și, în doar câteva minute, Colecția de portrete a anului 2019 va ajunge la tine în Inbox!

Da, mă abonez la newsletter!

Citește pe mobil sau PC (pe mobil am observat că se încarcă mai ușor), printează, distribuie, fă ce dorești cu ea! În speranța că vei regăsi util acest demers și vei aplica cât mai mult în cazul tău personal, îți doresc lectură plăcută și te aștept cu impresii pe canalele noastre de comunicare!

 

Mihnea Rașcă, Fondator Elita României