Servicii pentru afaceri locale

Elita României vine în sprijinul companiilor cu următoarele servicii, menite să te transforme într-un furnizor de elită în nișa ta!

 

SEO – compania mea pe Google Maps

După ce am publicat peste 400 articole, din care marea majoritate sunt pe prima pagină în Google, suntem în măsură să vă propunem o campanie de SEO local!

 

Campanie de creștere a vânzărilor printr-o poziție de top în Google, la prețuri accesibile pentru orice afacere locală!

Dacă Facebook sau Instagram sunt destinate socializării, Google rămâne cea mai importantă platformă, când vine vorba de intenția de cumpărare. Milioane de oameni intră zilnic pe Google pentru a căuta servicii locale, care să le rezolve problemele specifice.

Vorbim aici despre o mulțime de viitori cumpărători pentru una din afacerile din domeniul tău. Toți fac o căutare pe Google și aleg în funcție de ceea ce găsesc la îndemână – distanță, relevanță, popularitate etc. Statisticile arată că foarte puțini ajung să acceseze pagina 2.

Ca să ai și tu o șansă de a obține vânzări de la acest public mare, trebuie să fii pe prima pagină în Google. Iar cel mai bun loc din care poți ieși în evidență este între primele trei rezultate din Google Maps!

Plan de 5 luni de îmbunătățire a poziției pe Google Maps! 

VEZI DETALII!


Reputație de 5 stele pentru afacerea ta

Din 2018, Elita României pune cărămizi la brandingul personal al persoanelor despre care scriem. De astăzi, ne concentrăm și pe companii! Ne propunem să lucrăm cu acele afaceri care merită o reputație de elită! Iată cum facem asta:

Ai prea puține recenzii pe Google sau Facebook? Media recenziilor este nesatisfăcătoare? Te ajutăm să schimbi asta!

  • 97% dintre consumatorii de 18-34 ani judecă o afacere în funcție de recenziile online
  • 92% dintre toți consumatorii (indiferent de vârstă) citesc recenziile unei afaceri
  • 87% dintre cei care primesc o recomandare, merg imediat pe Google să caute informații despre firma respectivă
  • 74% dintre consumatori declară că nu vor alege o companie cu recenzii puține sau slabe…

Reputația online este dată de tot ce rămâne scris pe Internet despre o afacere. Cel mai bun indicator al reputației este media de pe platformele care permit recenzii. În România, cele mai relevante sunt Google și Facebook, dar exemple bune sunt Booking.com, Trip Advisor sau Foursquare.

99% dintre serviciile de reputation management sunt incomplete. Au o atitudine reactivă, fără să construiască cu adevărat o reputație de 5 stele.

Te ajutăm cu partea de management și adăugăm exact componenta care te poate diferenția în ochii cumpărătorilor:

În premieră în România, MARKETINGUL REPUTAȚIEI ONLINE!

VEZI DETALII!