Beneficii pentru membrii Elita Romaniei

Începând de astăzi, membrii Elita României, adică oamenii speciali despre care puteți citi pe platforma noastră, au o serie de beneficii pe care nu le găsesc nicăieri în altă parte în România! 

 

Această pagină se adresează tuturor celor despre care am scris, dar și celei mai tari echipe din online-ul românesc! Este, de asemenea, o modalitate de a le arăta celor pe care îi vom mai contacta pentru reportajele noastre că le prețuim cu adevărat implicarea, deschiderea de a împărtăși atâtea aspecte inspiraționale din viața lor.

Un semn de mulțumire pentru că acceptă greutatea provocărilor noastre, temele de discuție complexe pe care le propunem.

Iată despre ce e vorba:

 

Beneficii non-materiale

Cred că v-am obișnuit deja. Fiecare articol care apare în Elita României subliniază unicitatea unui personaj principal. Antreprenor, manager,  liderul unui ONG sau al unui proiect special, om de cultură sau de știință, profesionist într-un anumit domeniu, chiar tânăr care demonstrează potențial și merită susținut și promovat.

Facem asta și doar asta, și ne mândrim cu abordarea noastră.

Voi, cei despre care am scris, căutați-vă numele pe Google. Sunt peste 75% șanse ca, pe prima pagină, dacă nu chiar pe prima poziție, să apară articolul despre tine din Elita României! 

Unele articole sunt pe prima pagină chiar la o căutare după numele proiectului pe care îl reprezenți. Da, facem și SEO, și cred că nu într-un mod deranjant pentru ochii cititorului. Asta înseamnă că ceea ce am construit noi te va reprezenta pe termen lung.

Gândește-te un pic, dacă cineva caută informații despre tine pe Google, ce găsește pe prima pagină? Un profil de Facebook, unul de LinkedIn, poate blogul personal sau chiar pagină de Wikipedia. Ei bine, pentru 3 din 4 dintre voi, apare și reportajul Elita României! Este că a meritat să facem o treabă bună împreună?

Mai departe, astăzi se practică articole tip advertorial. Un blogger sau influencer testează produsul/serviciul x și își anunță rețeaua că așa ceva el/ea nu a mai văzut. Sigur că sunt și excepții, însă de cele mai multe ori aceste articole arată cam la fel. Și se plătesc bani grei pentru asta!

Reportajele Elita României sunt scrise mai bine decât orice alt advertorial din România! Pot face această afirmație fără falsă modestie și cu cea mai mare obiectivitate posibilă.

Articolele noastre nu doar că oferă o inspirație consistentă, exemple de așa da în România. Aproape de fiecare dată, prin munca noastră de a construi portretul tău complet, facem, direct sau indirect, reclamă la toate realizările tale. Și nu cred că putem fi acuzați de lipsă de autenticitate, pentru că nu oricine ajunge în paginile site-ului nostru!

Ar mai fi multe de spus, dar vreau să trecem la lucruri și mai serioase. Pentru că ceea ce era interesant, de abia acum urmează!

 

Beneficii materiale

Da, ați citit bine! Materiale! Financiare! Reduceri mai mari decât oriunde altundeva în online sau offline!

Elita României s-a asociat cu câteva branduri excepționale, care au fost de acord să vă ofere beneficii doar pentru că aveți un reportaj aici, la noi în site.

Subliniez încă odată, aceste avantaje nu sunt pentru oricine. Doar pentru cei care apar în această listă. Doar pentru echipa de contributori Elita României.

Am analizat o mulțime de propuneri și doar cele mai bune s-au calificat pentru această pagină. Și, a propos, dragă reprezentant al unui brand: dacă vrei să apari și tu aici, dă-ne un semn! Poate ne încântă ceea ce ai creat, la fel cum ne-au încântat noii noștri parteneri!

Așadar, în ordine pur aflabetică:

 

Arta Ceaiului – magazin online de ceai, cafea și accesorii

ArtaCeaiului.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de „ceai loose”, ceai de calitate superioară, realizat din „frunze întregi”. A fost dezvoltat de către un manager de corporație umblat prin toată lumea care a înțeles, mai devreme ca oricine în România, că ceaiurile se savurează și de plăcere, nu doar atunci când ești răcit. Că românii merită să savureze un ceai „adevărat”, la fel ca pasionații de ceai din toată lumea.

Pe ArtaCeaiului.ro puteți regăsi o gamă foarte variată de ceai verde, negru, alb, Oolong, Rooibos, Mate, ceai de fructe și ceai de plante. Și iubitorii de cafea vor găsi aici o mulțime de cafele aromatizate, cu gust de desert, precum și cafele single origin.

Pentru ceainăria de acasă a fiecărui membru Elita României, Arta Ceaiului oferă o reducere specială la categoriile de produse din gama ”loose tea”, cafea și accesorii (căni, ceainice, infuzoare).

 

Fashion-24 – rochii pentru toate gusturile, mărimile și ocaziile!

La nici 4 ani de la lansare, doi tineri din Râmnicu Vâlcea au cucerit online-ul în zona de modă. Fashion 24 are astăzi o ofertă completă, pentru absolut orice doamnă în căutare de rochii, încălțăminte sau accesorii.

Au peste 250.000 followeri pe Facebook, iar 2018 a fost anul în care au atins o cifră de afaceri de 1 milion de euro. Se remarcă prin varietatea gamei de produse, prin colecția distinctă de rochii produse în România și, mai ales, prin faptul că au rochii potrivite pentru orice dimensiune, preferințe sau nevoi.

Pentru membrii Elita României, cei doi antreprenori oferă o reducere specială, la orice comandă.

 

Felicity Store – bijuterii handmade, create pentru a aduce bucurie

Felicity Store este una din cele mai frumoase povești ale antreprenoriatului românesc din ultimii ani. Pasiunea s-a perfecționat într-un apartament din Cluj-Napoca, începând cu toamna lui 2011. Magazinul online a apărut în mai 2014.

După ce a devenit cel mai mare magazin de bijuterii handmade din România, brandul se concentrează deja pe extinderea dincolo de granițe. În 2018, afacerea s-a lansat în Ungaria, iar anul acesta vor urma alte două țări din Europa.

Pentru membrii Elita României, Felicity Store oferă o reducere specială, la orice comandă.

 

Forever Living Products Romania

Forever Living Products nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cel mai mare cultivator, producător și distribuitor de produse pe bază de Aloe Vera din lume. În gama lor extinsă de produse, imposibil să nu găsești o soluție pentru starea ta de bine!

FLP România vine în întâmpinarea membrilor Elita României cu o ofertă specială, inegalabilă pe orice alt canal!

 

IDM Club București

IDM Club București este un club modern, spațios și exclusivist care oferă o gamă completă de servicii întreținere și entertainment. Accesul în zona exclusivă (Fitness-Wellness, Piscină, Saună, Masaj, Solar, Jacuzzi) este rezervat doar membrilor și este restricționat electronic.

Este evident că nu oricine are acces la serviciile premium IDM, ceea ce conferă un sentiment de eleganță și un mediu profesionist de antrenament. Cel puțin în zona de wellness, programele individualizate și aparatele de fitness proiectate de experți germani și americani oferă un randament mare al remodelării corpului.

Pentru că în mod categoric fac parte din segmentul-țintă IDM, membrii Elita României beneficiază de o reducere substanțială pentru abonamentul de 6 luni în zona exclusivă!

 

Libraria de Vinuri – citește un vin bun!

LibrariaDeVinuri.ro este locul virtual care te ajută să creezi momente reale de plăcere și relaxare, într-un mod elegant, în compania unui pahar cu vin select. Pe lângă sortimente variate de vinuri de colecție, magazinul online oferă o gamă completă de accesorii pentru servirea, păstrarea și răcirea vinului.

Cititorii din Libraria de Vinuri se bucură de arome, mirosuri, gusturi și experiențe elegante, iar membrii Elita României beneficiază de reduceri la orice comandă din librărie!

 

Marie Nouvelle – un strop de rafinament prin accesorii pictate manual

Din 2013, Marie Nouvelle este brandul ce reflectă stilul unic al artistei plastice Maria Dermengiu. Marie Nouvelle aduce o pată de culoare oricărei ținute, prin accesorii imprimate din picturile Mariei, tot mai vizibile în cadrul evenimentelor premium din România.

Marie Nouvelle transpune o lume specială captată din pictură și imprimată pe țesături fine, naturale. Eșarfe, genți, piese vestimentare și accesorii home deco toate vă vor încânta și vă vor oferi acel aer chic de je ne sais quoi.

Special pentru membrii Elita României, Marie Nouvelle oferă reducerea maximă posibilă!

 

MASIMA – produse din piele naturală, realizate în atelierele proprii

MASIMA iese în evidență printr-o gamă bogată de produse la comandă, din materiale de foarte bună calitate. Un producător 100% românesc, pentru care nu există produs din piele care să nu poată fi realizat!

Genți, portofele, curele, șorțuri pentru toate categoriile de meserii, chiar accesorii pentru absolut orice utilizare. Dacă îți dorești un produs, MASIMA ți-l poate personaliza din piele!

MASIMA oferă discounturi speciale pentru toți membrii Elita României care susțin antreprenoriatul românesc!

 

Micul Curios – lucrușoare istețe pentru copii de vârste fragede

Micul Curios este afacerea unei familii foarte faine, formată dintr-o mamă, un tată și doi copii. Într-o piață invadată de plastic, Geanina și Ionuț Hărăbor au simțit nevoia să producă ei jucării din materiale prietenoase, antialergice și care să pună căpșorul copiilor la contribuție.

Membrii Elita României interesați de educația copiilor lor, sau în căutare de un cadou inteligent, primesc de la Micul Curios un discount special.

 

ZAVATE – Bespoke Menswear!

Doi frați gemeni, Radu și Silviu ZAVATE, au pus în 2018 bazele brandului care le poartă numele. Cu o echipă formată din croitori cu experiență de peste 15 ani în croitoriile din Italia și un designer talentat și pasionat de frumos, au deschis un showroom în București și de atunci își încântă zilnic clientela masculină cu creațiile lor. Chiar și competiția o recunoaște – ZAVATE se bucură de cei mai bun croitori și cel mai bun designer din piață!

ZAVATE funcționează după principiul bespoke. Totul începe cu o primă întâlnire, în care, după ce este aleasă țesătura costumului, după ce se stabilește design-ul acestuia, se iau măsurile de corp ale clientului, fără ajutorul vreunui etalon sau tipar. Întregul proces durează aproximativ 4 săptămâni, însă rezultatul este pe măsura așteptărilor.

Membrii Elita României beneficiază de discount la toate produsele, audit de garderobă și cadouri de mare valoare de la ZAVATE!

 

Detalii complete, în privat!

După cum probabil ați remarcat, nu am făcut public niciun beneficiu oferit de partenerii noștri. Acestea vor fi comunicate, în privat, exclusiv segmentului țintă – colecția de portrete și echipa de contributori Elita României. Dacă ar fi publice, nu ar mai fi speciale!

Ce trebuie să știți, însă, toți cei care parcurgeți aceste rânduri, e că toate aceste branduri au pregătit reducerea maximă pe care o puteau oferi. La fiecare dintre ele, am făcut o analiză foarte atentă, iar procentul de reducere nu l-am mai regăsit pe niciun alt canal!

Așadar, dragii noștri membri ai Elitei României, veți primi pe email detalii complete despre fiecare brand în parte. Dacă sunteți curioși și vreți să plasați mai repede o comandă, trimiteți un email la mihnea@elitaromaniei.ro sau lăsați un comentariu mai jos sau în postarea de pe pagina de Facebook. Vă voi răspunde cât pot de repede!

Iar voi, cei despre care vrem să scriem pe viitor, iată câteva motive foarte bune să acceptați invitația noastră!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Tu ce părere ai?
Lasă un comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *