Special în România

Până astăzi, Elita României a fost despre oameni. Este o misiune pe care ne-am asumat-o, să prezentăm doar povești de succes ale românilor din orice domeniu de activitate. Special în România este rotița care lipsea, iar de astăzi prinde contur!

 

De când facem toate aceste interviuri, am descoperit niște oameni excepționali. Este mult mai bine decât mă așteptam la lansare. Oameni de mare calitate se alătură în fiecare zi acestui proiect. Pagina de Facebook crește vertiginos. Iar de azi, venim cu ceva nou!

Special în România s-a născut în momentul în care am aflat chiar din aceste reportaje despre o mulțime de proiecte cu mare impact. Ne-am dat seama că România trebuie să vorbească nu doar despre oameni de elită, ci și despre proiecte de același nivel.

Inițiative care vor să schimbe lumea, țara sau mediul înconjurător pe o rază de 1 kilometru, toate au oameni inimaginabil de valoroși în spate. Despre oameni, noi vom scrie în continuare, le vom arăta evoluția și pașii spre succes, așa cum v-am obișnuit. Însă, așa cum creionăm o colecție de români cu care ne mândrim, există în România o grămadă de idei care pot inspira. Proiecte care își propun să construiască ceva mare și frumos. Aceste proiecte au acum spațiul lor, sub egida #SpecialInRomania!

 

Ce este Special în România?

Special în România este o secțiune nouă în Elita României. Va conține prezentarea unor proiecte de care credem că merită să auziți. Vor fi publicate pe baza acelorași principii prin care alegem oamenii despre care scriem în acest site. Celebre sau nu, vechi sau noi, create în țară sau peste hotare, aceste proiecte trebuie să aibă 2 elemente distinctive. Unu, să aducă/să promită o îmbunătățire în mediul pe care îl pot influența. Și doi, să fie create de români.

Cel mai bun exemplu care îmi vine în minte acum, rapid, este fenomentul Let’s Do It, Romania. Nu mai are nevoie de nicio prezentare, știe toată lumea despre ce e vorba. Dacă Elita ar fi existat acum 7 ani când s-a lansat Let’s Do It, cred că și lor și nouă ne-ar fi plăcut la fel de mult ca România să audă despre acest concept undeva pe o platformă ca a noastră.

Poate ne place și ideea ta, doar ne știi că suntem deschiși la orice este valoros! Românesc! Proiectele Special în România nu trebuie neapărat să aibă o audiență națională. Dacă sunt la început și au nevoie să se facă cunoscute, cu atât mai bine! Hai să povestim dacă ai un astfel de proiect, poate-poate îi găsim o formă diferită de promovare!

 

Cum funcționează

Special în România este o secțiune care se va dezvolta în primul rând cu ajutorul vostru. Noi, echipa, ne vom concentra în continuare pe românii demni de un reportaj pe acest site. Dacă vedem însă un proiect care simțim că merită promovat, vom încerca să vă determinăm să scrieți chiar voi despre el!

Pornim de la ideea că pentru mulți este greu să vorbească despre propria persoană. Aici intervenim noi și vă ajutăm să puneți pe hârtie propriile realizări. Când vine vorba de proiecte cu care vă mândriți, nimeni nu cunoaște toate dedesubturile mai bine ca voi!

Așa că, articolele din noua secțiune vor fi scrise chiar de voi, inițiatorii acestor proiecte. Sigur, dacă simțiți nevoia ca noi să scriem pentru voi, o vom face cu plăcere. Cred însă că e cel mai simplu și eficient așa, ca voi să vă spuneți povestea de la A la Z.

Deja am vorbit cu 2 eroi de aici de pe platformă, pregătesc articole despre ”copiii lor virtuali”. Imediat ce vor fi gata, le vom publica în noua secțiune, ca să vedeți la ce ne referim.

Între timp, ne poți da un semn pentru a ne povesti de ce proiectul tău este interesant. Ce inițiativă lăudabilă ai avut? Pe cine impactezi și cum arată prezentul sau viitorul ideal în urma implementării?

Ca de obicei, te invităm să nu începi să scrii înainte de a ne prezenta ideea! Nu vrem să muncești degeaba, în plus ne plac ideile și vrem să ne sfătuim înainte cum e mai bine să procedăm.

 

Special în România există pentru că ne plac proiectele românești. Deoarece credem în imaginația sănătoasă a românilor, iar Elita României promovează adevăratele valori!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Tu ce părere ai?
Lasă un comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *