100 de sportivi legendari

Elita României și Alexandrion Group te invită la concurs! Lasă-te inspirat de poveștile a 100 de sportivi legendari și poți câștiga un premiu de elită!

 

Elita României susține acest demers deoarece este aliniat filosofiei noastre – aceea de a prezenta povești inedite către cititori în căutare de exemple de bune practici pentru dezvoltarea proprie sau descoperirea de talente.

În același timp, grupul Alexandrion, prin intermediul Fundației Alexandrion, este unul dintre cei mai mari susținători ai sportului românesc, în rândul companiilor din România. În medie, în ultimii 5 ani, Fundația Alexandrion a dedicat sportului peste 200 de acțiuni anuale, fiind totodată organizatoarea celei mai importante gale a sportului românesc – Gala Trofeelor Alexandrion, aflată deja la a șasea ediție.

 

Despre cartea 100 de sportivi legendari

Această colecție nu măsoară doar recordurile și medaliile obținute de unii dintre cei mai mari atleți din istoria omenirii, ci expune povești de viață cu totul aparte.

Poveștile marilor campioni ai sportului românesc și mondial au fost creionate cât mai fidel posibil cu ajutorul unui număr impresionant de surse. Portretele unor mari campioni ai României au fost realizate în urma unor interviuri exclusive, realizate tocmai pentru o autenticitate cât mai mare.

În multe situații, palmaresul individual a pălit pe lângă istorisirea unei existențe demne de un bestseller. Astfel, „100 de sportivi legendari” nu este o carte care însumează doar cifre reci, statistici, secunde, milimetri, trofee și goluri, ci explică tot contextul în care acestea au fost posibile.

Poate că unii dintre sportivii neincluși în carte sunt chiar mai mari decât cei care se regăsesc în aceste pagini. Cu siguranță însă, fiecare dintre cei selecționați cu grijă în această colecție specială a marilor campioni reliefează în mod fidel istoria omenirii și evoluția sportului din ultimul secol.

 

Despre premii

Alexandrion 7* este obţinut folosind tehnologii de ultimă generaţie, fiind renumit pentru gustul său aromat şi calitatea remarcabilă. Sortimentul are origini greceşti şi captează spiritul vesel şi tradiţia elenă, oferind o experienţă gustativă desăvârşită publicului român. Rețeta de peste 200 ani presupune învechirea băuturii în butoaie de stejar, ceea ce conferă gustului anumite note lemnoase și vanilate.

Băutura de culoarea chihlimbarului are un gust intens si rafinat, in care aromele dulci se combină cu fructele uscate, caramel, notele lemnoase și vanilia.

Alexandrion 7* poate fi savurat simplu, cu multă gheață sau intr-un cocktail aromat, fiind cea mai bună alegere atunci când îți dorești să îți încânți simțurile cu ajutorul unei băuturi premium.

În cadrul acestei campanii, Alexandrion Group îi premiază pe trei dintre cititorii cărții „100 de sportivi legendari” cu câte o băutură Alexandrion 7*.

Totodată, Editura Ideea Europeană se alătură cu un premiu surpriză – o carte de excepție, la alegere dintre următoarele titluri: Psihologia fericirii – Michael Argyle, 100 Mari orașe ale lumii – Nadejda Ioana, sau Ești unu’ la un milion – Cristian-Daniel Sabin Vasile.

Iată ce trebuie să faci:

 

Regulament concurs

Îți propunem un concurs în trei pași:

1. Comandă cartea „100 de sportivi legendari” accesând acest link. La finalizarea comenzii, adaugă codul de cupon Elita10 pentru o reducere suplimentară de 10%.

2. După livrarea comenzii (de cele mai multe ori, a doua zi lucrătoare), lasă un comentariu la postarea dedicată concursului. Vrem să știm care este sportivul tău preferat dintre cei 100 și, mai ales, de ce.

3. Toate comentariile valide vor intra într-o tragere la sorți efectuată vineri, 7 mai 2021, în urma căreia vom oferi cele patru premii din concurs.

Concursul se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani, cu domiciliul sau reședința în România. Nu pot participa angajații, asociații/acționarii și administratorii organizatorilor, precum și rudele de gradul I ale acestora

Un participant poate câștiga doar un premiu. Câștigătorii nu pot opta pentru primirea contravalorii premiului în bani sau în alte obiecte și nici nu pot solicita modificarea caracteristicilor de orice fel ale premiului.

Înainte de înmânarea premiilor, câștigătorii desemnați vor trimite către organizatori o copie a cărții de identitate. În cazul în care nu îndeplinesc criteriile menționate mai sus, vor fi desemnați noi câștigător.

Codul de reducere este disponibil până la finalul lunii aprilie, doar pentru achiziționarea cărții „100 de sportivi legendari”.

Bineînțeles, poți participa și dacă ai deja cartea în bibliotecă. Prin acest concurs, autorul cărții, Bogdan Socol își dorește să evalueze acele povești cu care publicul său relaționează cel mai puternic, de asemenea, să ofere un gest consistent de mulțumire celor mai loiali citatori.

Pentru întrebări sau neclarități, nu ezitați să ne contactați pe canalele noastre de comunicare.

Mult succes!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Tu ce părere ai?
Lasă un comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *