premiul publicului

La șapte zile de la startul campaniei, recunosc că sunt absolut încântat de reacțiile și comentariile voastre. Mii de share-uri au transformat #VoluntarDeElita într-un mic fenomen pe Facebook, ceea ce mă bucură enorm. Îmi confirmă faptul că România are în continuare nevoie de modele, iar cei cu suflet mare simt când este momentul să se implice.

 

Toate aceste reacții îmi dau curajul să lansez o nouă provocare. Cred că sunteți de acord cu mine când afirm că a premia doar trei voluntari de elită este mult prea puțin.

Deja mă gândesc cu groază la finalul concursului, când atâția oameni de excepție vor rămâne doar cu niște mențiuni. Ca să nu mai vorbesc despre zeci, sute de prieteni care îi susțin, în acest concurs și nu numai…

Tocmai de aceea, încercăm să îndulcim amarul acestui sentiment cu ajutorul vostru, cei atât de implicați în campania „Voluntar de Elită”: introducem premiul publicului! Sau, de ce nu, poate chiar premiile publicului!

 

Ce m-a determinat să adăugăm Premiul Publicului

Așa cum știi deja, concursul Voluntar de Elită are alocate trei premii mari, în valoare de 5000, 3000 respectiv 2000 lei. Pe 30 noiembrie, stabilim finaliștii în funcție de numărul de share-uri generate de postările de pe Facebook dedicate lor.

La ora la care scriu aceste rânduri, ocupanta locului 4 în clasamentul nostru are 283 share-uri. 283 oameni susțin acțiunile acestei persoane, au fost deschiși să ajute și totuși… E foarte probabil ca respectivul proiect să nu obțină nimic.

Nu vi se pare mult? Nu sună așa, a mobilizare generală în van? Mie da, și e păcat pentru că vorbim de cauze nobile, care merită tot binele din lume…

Cu sprijinul vostru, construim donații interesante și pentru acțiunile următorilor clasați în concursul Voluntar de Elită! Cum facem asta? Toate contribuțiile pe care le primim în contul nostru de Patreon, în perioada 5 noiembrie – 15 decembrie, vor constitui bugetul de premiere din partea publicului!

 

Ce trebuie să știi despre Patreon

Patreon este o platformă dedicată creatorilor de diverse proiecte. Funcționează pe bază de abonament lunar plătit de fanii unei cauze, denumiți generic „patroni”.

Inițiatorul respectivului proiect se bazează pe contribuțiile patronilor pentru a-și îndeplini o serie de obiective. Mie personal îmi place Patreon pentru că oferă un grad de predictibilitate și o șansă foarte bună de a dezvolta o afacere cu ajutorul unui număr de fani cu adevărat loiali.

Elita României este prezentă pe Patreon cu o serie de obiective pe care, mai devreme sau mai târziu, le va îndeplini. Deocamdată însă, vorbim despre „Voluntar de elită” și acei finaliști care vor termina concursul în afara podiumului.

 

Iată ce trebuie să faci:

  • Intri pe această pagină și alegi suma pe care ești dispus(ă) să o aloci. Poți alege una dintre opțiunile predefinite sau poți stabili o sumă independent;
  • Te loghezi pe Patreon cu contul de Facebook sau google/gmail;
  • Faci plata cu card bancar sau Paypal;
  • Îți poți invita prietenii să se alăture și ei, cu un Share în Facebook sau oriunde altundeva.

Vom stabili numărul final de beneficiari către care merge premiul publicului, în funcție de suma totală adunată pe Patreon. În orice caz, pe 15 decembrie, această sumă se va transforma în donații de câte 1000 lei, destinate celor aflați pe locurile 4, 5, 6 sau de ce nu chiar 7 în concursul #VoluntarDeElita!

IMPORTANT: după ce faci o contribuție pe Patreon, ai oricând opțiunea să te retragi. Este chiar foarte simplu și te voi ajuta în acest demers, dacă va fi nevoie.

Nu ascund că sper că vei rămâne alături de noi pe termen lung. Avem mare nevoie de tine pentru ca Elita României să urce la următorul nivel – chiar te invit să vezi pe Patreon o parte din planurile noastre.

DAR, dacă preferi să renunți la abonamentul lunar, cel mai bine este să o faci înainte de schimbarea lunii: pe 1 decembrie, ianuarie, februarie etc, Patreon retrage automat de pe cardul tău suma aferentă abonamentului ales.

Îți dau aceste detalii pentru că vreau să fiu 100% corect și transparent, în linie cu principiile personale care mă ghidează deseori contrar practicilor obișnuite de vânzare și atragere fonduri…

 

Eu însă cred așa: cu 10 lei oferiți de măcar jumătate din cei care ați reacționat la campania #VoluntarDeElita, putem construi donații atractive pentru participanții noștri. Donații care să-i ajute în acțiunile lor și să poată facă viața cuiva mai bună.

Ce părere ai? Facem împreună acest mic efort, pentru voluntarii frumoși ai României?

Patreon funcționează destul de ușor, dar dacă ai orice întrebări sau neclarități, cred că știi deja unde mă găsești!

Become a Patron!

Încă o dată, îți mulțumesc pentru implicare!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Tu ce părere ai?
Lasă un comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *