politică

De fiecare dată apar numeroase critici aduse celor care nu au fost la vot, doar că politica e la fel ca orice afacere. Diferă doar produsul/ serviciul. Cei care urlă acum la populație că nu a fost la vot se aseamănă perfect cu patronii care se plâng de clienții care nu le cumpără produsele.

 

Întotdeauna sunt alții de vină pentru că ei nu au succes! Ei nu au nicio vină! Vara, de vină e că lumea merge la grătar, toamna e de vină ploaia, iarna e de vină frigul, și acum pandemia. Ei oferă un produs excepțional, dar populația e de vină că nu îl cumpără/votează!

Din păcate, așa gândesc peste 90% dintre patronii care nu au succes în afaceri și peste 90% dintre politicieni. Rezultatul s-a văzut duminică la vot. Rezultatele se văd în numărul mare de falimente ale firmelor românești care rezistă mai puțin în piață decât cele din Vest pentru că nu au educația necesară de a înțelege câteva lucruri simple, dar elementare.

Omul te alege/cumpără de la tine dacă e mulțumit de ceea ce îi vinzi, de experiența pe care i-ai oferit-o. Nimeni nu se mai întoarce să cumpere de la un restaurant unde mâncarea a fost proastă în repetate rânduri, chiar dacă acel restaurant își face cea mai bună reclamă din oraș.

Marketingul funcționează excelent cu o singură condiție: ceea ce faci cunoscut prin reclamă să fie de calitate și să mulțumească clienții. Fără clienți mulțumiți tu dai faliment, fără votanți tu dispari din politică! Aroganța și încrederea exagerată în propriile capacități își iau nota de plată întotdeauna de la client/ votant.

În loc să mai aruncați cu vina spre cei care nu au fost la vot, întrebați-vă unde ați greșit dacă nu ați reușit să convingeți mai multă lume să vă ofere votul! În lipsa unei educații sănătoase pe care cei care au condus țara asta în ultimii 30 de ani nu și-au dorit-o pentru poporul român, preferând să aibă alegători proști pentru că sunt mai ușor de manipulat, ne-am trezit acum cu efectul AUR.

Recunosc că prima dată am auzit de AUR abia ieri, după care am citit puțin despre el și m-am cutremurat puțin. Seamănă mai mult a mișcare legionară de tip Horia Sima! Brrr…

În lipsa unei educații, motivul principal pentru care lumea merge în număr masiv la vot este teama/speranța. Acest AUR a candidat în aceleași condiții de pandemie precum celelalte partide! A cules voturi multe pentru că a știut să ofere SPERANȚĂ oamenilor fără educație, dar cu multe frustrări.

Poate că restul celor care acum au stat acasă, data viitoare vor merge în număr masiv la vot de TEAMĂ să nu ajungă la putere acest AUR. Iar dacă peste 4 ani acest AUR va ajunge să guverneze România, nu e vina populației care îi votează, ci a celorlalte partide care nu au știut să ofere un produs mai bun, mai credibil, care să convingă populația că sunt o opțiune mai potrivită. Să ofere SPERANȚĂ!

Nu cred că mulți politicieni/ oameni de afaceri vor accepta textul pe care l-am scris acum. Ei sunt mai deștepți decât alegătorii care nu îi votează/ clienții care nu le cumpără produsele. Succes în continuare! Falimentul în afaceri/în politică e mai aproape pentru fiecare dintre aceștia!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Tu ce părere ai?
Lasă un comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *